Uncategorized

engler og trøtthetsyndrom

11. desember 2010

Vet dere hva jeg klarte å gjøre? Legge igjen legitimasjonen min i Tønsberg da jeg skulle inn til Oslo for å feste og ha det gøy med mine kjære venninner. Kjempesmart. Og det var egentlig uten særlig mye håp at jeg annonserte dette på nett i går, men tror dere ikke to jenter fra Tønsberg tilfeldigvis skulle inn til Oslo på juleshopping i dag, og møtte moren min i dag tidlig for å ta med seg passet mitt inn til oslo?!

Åh. Ble så glad i dem, i den grad man kan bli glad i mennesker man aldri i hele sitt liv har møtt eller snakket med, hehe. Tusen takk mine to engler, dere reddet helgen min!

Se så søte da! Kos dere masse på X-faktor i kveld : )

Akkurat nå ligger Selmabestis og jeg i senga som to slakt. Vi har invitert til vorspiel her i dag, og burde egentlig rydde både leilighet og hårmankene våre, men etter to timers søvn i natt med lattermildt selskap av Idabestis, har vi ikke sjans. Blir vors i pysjen i dag. Kanskje. Gjesp.

Håper alle koser seg denne isklade lørdagskvelden! Kle godt på dere og ikke drikk fremmedes drinker – som min far ville sagt.

1 Comment

  • Reply najlepszy sklep 12. mars 2024 at 17:54

    Wow, amazing blog structure! How lengthy have you been running a
    blog for? you made blogging look easy. The total glance of your site is
    excellent, as neatly as the content material! You can see similar here sklep online

  • Leave a Reply