Uncategorized

dyrt å være deppa

14. desember 2010

Skremte livet av noen av mine kjære med forrige innlegg, stakkar. Det var absolutt ikke meningen. Skal prøve mitt beste å ikke være så dramatisk av meg, alt ordner seg jo til slutt uansett, gjør det ikke? Takk uansett, for alle hyggelige kommentarer fra dere som prøver å få meg til å smile litt, og ikke støttende mail. Fra helt fremmede mennesker. Det setter jeg stor pris på.

Klokka er snart fem på ettermiddagen, og bortsett fra å dusje og åpne døra naken for postmannen som ville at jeg skulle signere for en pakke, har jeg ikke gjort mye spennende i dag. For å være ærlig har jeg ikke stått opp ordentlig, ligger fortsatt i senga.

Akkurat ferdig med å se en sesong av Entourage, så nå hopper jeg over på Lipstick Jungle og håper på at den serien også lar meg flykte litt fra min egen hverdag. Hver rulletekst er et mareritt, når jeg ser rundt meg og oppdager at jeg fortsatt er her, og ikke… Der, på en måte.

Dette er hva jeg lever av. Snus og bringebærdrops gjør seg til både frokost, lunsj og middag. Noen som har sett Four Brothers, forresten? Verdt å se?

Ellers har jeg brukt litt av formiddagen på nettshopping også. Dyrt å være deppa. Både kjoler og sko er lagt i handlekurven på Nelly.com, håper det rekker å komme fram til helgen, sånn at jeg får hatt det på meg på Nelly-eventet i Kristiansand. Nelly-event, Nelly-klær. Som hånd i hanske, liksom! Det er fri frakt på Nelly nå, så løp og kjøp, om du fortsatt mangler kjole til juleaften.

Og så har jeg bestilt meg en ny iPhone. iPhone4. Den jeg har nå er passe knust, den nekter å skru seg av, og den nekter å være på lydløs. Passer meg ganske dårlig i disse dager. Gleder meg til å få den!

Dagens nettshopping. Hva skal vi med kjøpesentere?!

No Comments

Leave a Reply