Uncategorized

et fantastisk skrivetips

14. desember 2010

Til alle bloggere, forfatterspirer og til alle som rett og slett bare er glad i å skrive. Jeg har et helt fantastisk program på dataen min, og tenkte jeg skulle dele det med dere. Har hatt det i nesten et år, men har helt glemt å bruke det, men så har jeg brukt det litt nå i det siste, og det hjelper virkelig på skrivingen min når jeg står fast. Prøver jo å skrive  bok, og en blak Word-side er ikke alltid så inspirerende. I Ommwriter, som programmet heter, kan man velge sin bakgrunn, musikk og tastaturlyder, og det er akkurat som om man forsvinner inn i sin egen fantasiverden hvor alt kan skje på «papiret».

Det er helt gratis å laste ned og bruke, i hvert fall foreløpig, så anbefaler alle som er glad i å skrive å laste det ned og prøve det ut. Her er hjemmesiden. Legger ved en demonstrasjonsvideo så dere kan se hva jeg snakker om : )

1 Comment

  • Reply ivistroy.ru 4. juli 2023 at 06:44

    I visit day-to-day some web sites and blogs to read articles or reviews, but this website offers quality based posts.

  • Leave a Reply