Uncategorized

middag og scrabble

15. desember 2010

I kveld har lillebror og jeg vært hos mormor og morfar på middagsbesøk. De flyttet til Tønsberg for et par måneder siden for å leve pensjonistlivet. Koselig å ha dem så nærme, de har jo alltid bodd i Kristiansund.

Etter god middag bestemte jeg på alles vegne at vi skulle spille scrabble, og alle utenom morfar gikk med på leken. Jeg vant! Lillebror insisterte på at «ribbapai» er et ord, og i tillegg ga han seg før spillet var over, så det sier kanskje seg selv at konkurransen ikke var så hard.

Forklaring på ordet «ribbapai»: en pai som er ribba, altså spist opp.

Etter en stund kom mamma og pappa og holdt oss med kaffeselskap, før familien Wulff tok turen videre for å kjøpe juletre, hente pakker på posten og ikke minst for å hente ting i boden jeg har leid. Hurra! Det var et gledelig øyeblikk å hoppe inn i boden og si hei til alle tingene mine fra leiligheten i Oslo. Jeg trengte litt ting for å gjøre det hyggelig på rommet her hjemme, så det skal jeg sette i gang med nå.

Kjekk lillebror, da. Neida.

No Comments

Leave a Reply