Uncategorized

det finnes to likheter mellom harry potter og meg

16. desember 2010

Den ene er at vi begge kan trylle. Den andre er at vi begge ble/er blitt plassert i et kott. Før jeg flyttet hjemmefra hadde jeg det største soverommet i huset, med fantastisk takhøyde, hems og egen utgangsdør. Det rommet har lillebror tatt over, og jeg som nå har kommet drassende hjemover igjen med meg selv og hele livet mitt, er blitt stablet inn på det som nå var blitt til gjesterom. For ja, jeg tror nesten jeg kan si at jeg har flyttet hjem. Jeg rekker så vidt å finne meg en ny leilighet i Oslo før jeg drar til New York, og ettersom jeg ikke vet hvor lenge jeg blir der, er det kjedelig å akkurat ha kjøpt/leid seg en leilighet rett før jeg reiser bort for en stund.

Selv om det er et kott jeg har som rom, har jeg heldigvis to soverom her hjemme, så det ene rommet har blitt pent nødt til å finne seg i å være lagringsrom. Inn dit har jeg kastet alt det unødvendige, og så har jeg prøvd så godt jeg kan å få det litt hyggelig på det nye rommet mitt. Herregud, ROM. Jeg er vant til å ha en hel leilighet for meg selv, for pokker. Dette føles rart.

Nesten alle tingene mine står jo på en bod også, så nå får jeg for første gang i hele mitt liv oppleve det å ha et lite rom med få ting. Kanskje jeg kommer til å like det. Litt mindre å holde styr på. Husker den gangen jenterommet mitt var dekt fra gulv til tak med plakater, utklipp og diverse av Eminem. Jeg var helt frelst! Kunne ikke se en centimeter av veggen en gang, for lyrics var printet ut, og til og med miniatyr-notiser fra alle blader og aviser var klippet ut. Tenkte å få opp noen bilder på disse veggene også, men kanskje av litt andre motiver.

Har jeg forresten nevnt hvor høyt jeg HATER skråtak?! Kommer til å få pukkelrygg av å bo her. Jaja, sånn er det visst å bli sendt tilbake til den gamle delen av huset. Håper mamma og pappa betaler for operasjon når ryggen min er høyeste punkt på kroppen.

Et siste bilde av pelsen til lille Bella her hun ligger uvitende og maler ved siden av mammaen sin. I morgen skal vi nemlig til dyrlegen! Skal klippe negler, prøve å få noe som kan hjelpe mot øynene hennes, og så skal vi mest sannsynlig barbere av henne all pelsen! Jeg har så lyst på pelslue, skjønner dere. NEIDA. Men Bella har fått noen knuter som er helt umulige på steder hun ikke vil bli børstet, så nå skal pelsen hennes «starte på nytt». Er litt spent på hvordan hun kommer til å se ut, for å si det slik. Nakenkatt? Hm.

Jaja, nå skal jeg legge meg med mitt lille nurk i armkroken. Tidlig opp på et møte før dyrlegen i morgen også. Gjesp! God natt kjære lesere, håper dere sover godt og drømmer søtt.

No Comments

Leave a Reply