Uncategorized

mamma på heltid i dag

16. desember 2010

Da mamma vekket meg i dag tidlig følte jeg egentlig at jeg nettopp hadde falt i søvn, så det var skikkelig ungdomsskole-følelse. På mystisk vis kom jeg meg i hvert fall opp, og uten at jeg helt husker hvordan satt jeg plutselig på kontoret til regnskapsføreren min en time før møtet startet. Vi hadde møte med skatteetaten i dag, for en stund siden fikk jeg nemlig brev om at jeg måtte inn på bokettersyn. Ikke akkurat et brev man jubler over å få i posten, og selv om jeg takket været en snill mor og en flink regnskapsfører har alt på mitt rene, er det selvfølgelig noe man gruer seg til. Men alt gikk veldig bra, det var faktisk et ganske så hyggelig møte.

Bokettersyn er myndighetenes gransking av en skattyters regnskapsbøker. Bokettersynet er som oftest skatteetatens gjennomgåelse av bokføringen som et ledd i prøve av selvangivelse eller klage over ligningen, eller ved mistanke om ulovligheter.

Møtet varte i tre timer, så etter det måtte jeg virkelig haste for å rekke dyrlegen. Bellas store makeover i dag. Huff! Ikke lett for en bekymret mor å se på at hennes lille baby får en sprøyte i nakken og blir slapp som en død fisk. Først så vi på øynene hennes som det ikke er stort å gjøre med. Persere har mye problemer med øynene, og jeg må som oftest vaske øynene til Bella to ganger om dagen, men det må jeg bare fortsette å leve med. Men vi fikk saltvann og en salve som kanskje kan gjøre ting litt enklere. Neglene ble klippet, og så var det tid for den store pelsklippen. Herregud! Jeg var ikke klar over hvor liten Bella faktisk er, men hun ser jo fremdeles ut som en tynn liten kattunge uten all pelsen. Vi barberte hele kroppen hennes utenom labber, hale og hode. Hun ser virkelig ikke ut, ser skamklipt ut og hadde jeg sett henne på gata ville jeg vel gjettet på at hun hadde skabb. Man skal ikke forveksle dyrlegen med en frisør, fant jeg ut…. Kattefrisør neste!

Bella sov med åpne øyne hos dyrlegen. Freaky!

Se på det lille nurket mitt, da! Så søt. Og veldig sliten. Hun sov i fire timer etter dyrlegebesøket, helt neddopet stakkars. Da hun begynte å våkne opp prøvde hun på en veldig underholdende måte å spankulere litt rundt omkring, så jeg har bare sittet og holdt henne hele tiden, livredd for at hun skal falle ned fra noe og slå seg.

Nå er det heldigvis liv i katta igjen! Og dere kan tro at lillebror og pappa har ledd av henne – selv om man absolutt ikke skal le av et dyr i sånne situasjoner, for det merker de veldig godt. Men jeg må jo innrømme at hun ser noe komisk ut med den store løvemanken på hodet, den store bustete halen og den lille, tynne og skamklipte kroppen.

I kveld har mamma og pappa laget god mat på min bestilling, og nå ligger jeg i sengen, klar for å se film i et par timer før jeg må pakke og gjøre meg klar til å reise til Kristiansand i morgen.

Nå ble det veldig mye kattkattkatt og dyreelskeri her, haha. Skal bare vise dere et siste kattebilde, og så er vi ferdig med den saken. Her ser dere litt bedre hvordan pelsen ser ut. ÅÅÅÅÅH, stakkars!

Og NÅ vil jeg gjerne be dere om en type tjeneste som jeg ikke ber dere om så alt for ofte, i hvert fall i forhold til andre bloggere! Det har seg nemlig sånn at min kjære Magnuss, også kjent som bloggeren Fagmag er blitt nominert til ÅRETS BLOGG på Gaygalla 2010. Jeg skal være daten hans på gallaen 7. januar, og jeg har virkelig lyst til at han skal vinne prisen! Det hadde gjort kvelden optimal for oss. Så kan dere være så snille og stemme på han HER?! Ikke bare fordi han er vennen min, men også fordi han virkelig er en genial og over the top ærlig blogger med mye humor og sprø innslag.

Det var det fra meg i dag! Nå skal jeg sette på den filmen jeg har planlagt å sette på i to timer nå, og slappe av litt etter en dag som har gjort meg sliiten. GOD NATT!

No Comments

Leave a Reply