Uncategorized

klar til avgang

17. desember 2010

Nå er jeg pakket og klar, og skal straks ut døra for å finne bussen min til Kristiansand. Dum som jeg er har jeg ikke tenkt på før nå hvordan jeg skal komme meg dit, og plutselig var det verken noen direktebuss eller passende fly jeg kunne ta, og togturen er alt for lang i forhold til hvor lang tid det egentlig skal ta. Men med et bussbytte kommer jeg meg nå fram som jeg skal, så flaks at det ordnet seg!

Vil bare vise dere de nye vippene mine. Jeg er blitt helt avhengig av vippeextensions! Klarer jo ikke å slutte med det nå, da kommer jeg til å føle at jeg ikke har øyenvipper i det hele tatt. Øyenvippene mine er gjort hos Neglhuset i Oslo, dit jeg alltid går for negler og vipper. God grunn til å holde seg trofast! Vet at en del av mine lesere også er blitt trofaste kunder, så det er jo gøy.

Det koster 1200,- å få vippeextensions, og så burde man etterfylle en gang i måneden. På det øverste bildet har jeg gått i 6 uker uten å etterfylle, og som dere ser begynner det å mangle litt. Men de henger fortsatt på! Og som bildet viser har jeg altså ikke mistet mine egne vipper under, mange som sier at de er blitt helt vippeløse etter å ha gjort en slik behandling, men det er bare å la være å rive i vippene, det, så henger de på. Og så kommer det jo litt an på hvor man gjør det og kvaliteten på arbeidet som er gjort.

Valgte en versjon som er litt lengre enn vanlig denne gangen, selv om det bare er snakk om en millimeter eller to, så gjør det ganske mye forskjell. Så nå skal jeg ut og flagre med mine nye vipper!

Åh, gruer meg bare til den lange bussturen. Er vel egentlig ingenting i mot flyturen jeg nettopp hadde hjem fra USA, men likevel. Jeg skal jo ikke akkurat til USA, jeg skal til Kristiansand. Gleder meg til det og, da! Håper på å se dere på Havana i kveld, på Nelly high heels party  : )

No Comments

Leave a Reply