Uncategorized

dance like no one’s watching

19. desember 2010

Dance like no one’s watching, sing like no one’s listening, fart like no one’s around you and party like you’ve got the money. Haha, elsker veggpynten til Belinda og Kjetil, føler at den reflekterer dem veldig mye som personer.

Da jeg våknet i dag leste jeg forresten nettaviser med et halvt øye på sengekanten. En av overskriftene på Dagbladet.no var at en mann var savnet etter å ha forlatt en fest i sinne i natt, og enda ikke kommet hjem. Jeg tenkte bare; virkelig?! Nå et par timer senere leser jeg her at mannen hadde «sovet ut rusen hos en kompis» og Røde Kors sier at de har brukt «masse ressurser og penger unødvendig».

Jeg blir litt flau. Hvis noen skulle ringt politiet hver gang det blir litt drama og noen drar sin vei fra et nachpiel, hadde det jo vært kaos her i landet. Føler meg også litt fornærmet over at jeg ikke har fått mine egne leteaksjoner og slike overskrifter på nettet. Oppmerksomhet <3

No Comments

Leave a Reply