Uncategorized

kristiansand er noe annet med snø

19. desember 2010

Har hatt så vondt i hånda mi at jeg så vidt har orket å nærme meg en laptop, men etter at mamma-Belinda har stelt meg med grønnsåpebad ser ting litt lysere ut for min demrende bloggkarriere. Livet på nett, ass.

Jeg er fortsatt i Kristiansand. Byen jeg egentlig er stormforelsket i, nesten i den grad at jeg rødmer når bussen humper inn på rutebilstasjonen her. Men forholdet til byen har kjølnet betraktelig, og det på grunn av de store massene med snø. Da vi var ute for å kjøpe mat i går kveld kom vi hjem som snømenn, rett og slett klissvåte og dekket med snø. Jeg hater snø så mye at jeg går rundt og hater livet når jeg er ute i vinterkulda. Litt snø for å balansere julestemningen og gjøre julaften litt ektra kos er greit, men vi trenger ikke å stå med snø til halsen bare vi går utenfor døra, LIKSOM.

Har fått tilbake LIKSOM-syndromet. Sier det på slutten av hver setning, liksom. Bra jeg blogger og ikke har mitt eget radioprogram, liksom.

Men, ja. Bortsett fra å leke med Belinda og Kjetil, kom jeg jo til Kristiansand for å jobbe på Nelly.com sitt High Heels party på fredag. Det var mange mennesker, mange fine sko og litt vonde føtter. Kunne jo ikke akkurat ta flipflopsa opp fra veska på et high heels party. Men det var koselig! Snakket med masse søte jenter, og koste meg på Havanas pianobar før jeg gikk hjem på hotellrommet for å sove. Edru og fin.

Tre bloggete jenter som er vant til å jobbe hardt, NEIDA.

En del av jobben vår var å fylle goodiebagsene og sette dem på plass. Her fikk vi virkelig bruk for de store armene våre, så vi inntok fugleskremselposisjonen og fylte armene mens vi løp fram og tilbake.

Vertene før take off. Og mitt forsøk på å gjemme meg. Haha, vi hadde i hvert fall mye gøy, og det virket det som om de besøkende hadde også, selv om det ble litt mye kø. Bildet er lånt av Kristina.

Burde vel fått prisen for kveldens skumleste kjole. Kunne ikke akkurat ha BH under, og glidlåsen var skummelt lett å dra ned. Var et par luringer som prøvde seg, men edru som jeg var; kjolen forble på meg helt til jeg var trygt under dyna.

I går, lørdag, koste vi oss bare inne med film. Belinda og jeg var ute en tur og spiste også, etter å ha mannet oss opp i et par timer i en varm sofa, og vi fikk omsider rullet bort på Wok, innpakket i boblejakker. Der fikk jeg et insekt i maten min, så det var litt av en lærepenge. Man holder seg inne på lørdagskvelden.

No Comments

Leave a Reply