Uncategorized

jeg hater julepynt

21. desember 2010

Jeg syns jul er koselig og alt sånt, og litt julestjerner og blinkende lys har jeg ingenting i mot. Jeg ble faktisk i skikkelig julestemning da jeg var i USA, og husene var pyntet opp med lys fra topp til tå. Men når noen har plantet en stirrende nisse som står og overvåker meg når jeg ligger på sofaen, blir jeg rett og slett på grensen til utilpass.

Dessuten hater jeg å ha røde ting i rom jeg oppholder meg i. Det er mulig at det er jeg som er sær, men da jeg bodde for meg selv var det helt uaktuelt å ha farger som rød, grønn, gul og oransje i leiligheten. Det stresser meg, gjør meg i dårlig humør og gjør det umulig for meg å tenke og være kreativ. Har ingenting i mot å ha en rød kjole eller gule sko (haha, tåpelig eksempel), men det er bare noe med rommene jeg oppholder meg i.

Så at gardinene er røde og at det henger nissebroderier på veggene: veit ikke jeg. Når jeg skal feire jul hos meg en gang i framtiden, blire sølvkuler på juletreet og hvite gardiner. Og pakker er ikke velkomne under juletreet før de har vært gjennom Idas pakkeri, som går ut på å kle alle pakkene i nøytralt papir og fine gaveposer. Orker ikke sånt rot. ER JEG GAL?!

Meg med pannelugg i bakgrunnen der. FIN DA.

Mamma har egentlig ikke vært så ille med nissene i år. Men litt mye rødt er det.

No Comments

Leave a Reply