Uncategorized

kan jo alltids få det tilbake

21. desember 2010

Jentekveld for to måneder siden ville bestått av høye hæler, fine kjoler og vin og sigaretter i den store vinduskarmen min i Oslo. Nå består den av meg i en seng med to klementiner, et glass appelsinjuice og siste utgave av Mag. Jeg sier ikke at jeg dør. Jeg sier bare at jeg heller ville foretrukket jentekvelden slik den ville vært om alt var som for to måneder siden.

Kjennes ut som om tiden har stoppet nå som jeg bor her hjemme. Og det har den jo også. Har satt «livet mitt» litt på vent, mens jeg venter på å reise, og mens jeg sparer penger til å kjøpe meg ny leilighet. Og fordi jeg sparer til å kjøpe meg leilighet var det en god følelse å gå til banken i dag for å mate boligsparing-kontoen så den ble stappmett. Men fordi banken var tullete funket det ikke å gjøre det akkurat i dag.

Men jeg fikk likevel et høydepunkt i dag da. Klarte å le litt. Lo faktisk så jeg grein. Etter middagen i dag satt… Nei, faen heller. Det er langt i fra interessant. Og langt i fra like morsomt å skrive det som å oppleve det i virkeligheten. Tror bare jeg skal lese bladet, se et par episoder av Lipstick Jungle og prøve å sove. Og sånn går no dagan.

Mag på sengekanten. Nest best etter å lese bok, men bok er aller best.

Akkurat begynt på sesong 2. Ikke så aller verst.

No Comments

Leave a Reply