Uncategorized

bittelille julaften

22. desember 2010

Unnskyld meg, men julegaver er så stress! Jeg liker å gi bort ting til mennesker jeg er glad i, men når jeg kjøper julegaver tenker jeg mer på at gavens mottaker skal bli fornøyd, på at det skal være fint nok og dyrt nok og hele den regla der, i stedet for å tenke på at det er tanken som teller og at en julegave skal være en hyggelig oppmerksomhet.

Mamma og jeg var på julegaveshopping i dag. Hun manglet bare julegave til meg, og jeg manglet en hel haug. Jeg fikk i hvert fall kjøpt to av mine, men må tilbake og handle mer i morgen. Så tidlig som mulig, mens alle andre ligger og sover. Det blir vel egentlig ikke noe problem ettersom jeg skal til tannlegen før sola står opp.

Jeg kjøpte noe nytt på helsekost i dag! Haha. En harmonise- te for kvinner som skal balansere oss innvendig. Så nå skal jeg drikke en kopp med te og bli en wonderwoman med utelukkende godt humor og tonnevis av energi og overskudd! Neida. Det er vel sånt man kjøper bare fordi det er tanken som gjelder. Tanken er jo å være wonderwoman. Men hvis den faktisk er god for noe, så skal jeg la dere vite.

Til tross for hodepinen, kjøpersenter-skrekken og Tønsberg-angst, var det koselig å gå litt i byen med mamma. Utenom besøket på Åhlens, da jeg gikk desperat rundt for å finne noe å kjøpe til leiligheten jeg ikke har. Putetrekk, såpeholdere, gardiner… Sukk.

Vi spiste middag på Jordbærpikene. Veldig sånn helt-ok-sted, som vi egentlig bare gikk på fordi det var kaldt å gå et annet sted. Koselig nok, grei nok mat, ikke helt wow, men mamma og jeg var jo der, og da ber jeg ikke om så mye mer enn en stol å sitte på. Neida….

Glemte å spørre servitøren om hun pleier å sette smørpakka oppå brødskiven ved frokostbordet, og om hun er klar over hvor utrolig uhygienisk det er.

Jeg har ønsket meg Acne-støvletter av mamma og pappa til jul, men det er få butikker som selger dem, og det er tydligvis veldig mange som bruker min størrelse som har kjøpt dem. Riktig farge, riktig modell og riktig størrelse på en gang var ikke helt enkelt, så det gikk jo straka vegen. MEN! Da vi kom hjem brukte jeg mammas PC og gikk inn på hjemmesiden til Acne der man kan kjøpe varene deres, så nå får jeg bare vente spent på om hun har lagt dem i handlekurven……….

Men, hei! Tannlegen gruer jeg meg skikkelig til. Har vanligvis ikke tannlegeskrekk, men nå har jeg hatt så vondt i tennene mine i flere dager at det har utviklet seg til en konstant hodepine. Har fått nye tenner på begge sider, for en førjulspresang! Håper bare tannlegen sier at jeg ikke må trekke dem, og at jeg bare kan knaske litt smertestillende til tennene har vokst helt ut.

Syns så synd på meg selv akkurat nå, så jeg har fått pappa til å kjøre meg på posten for å hente en pakke, og så løp jeg inn på butikken i samme slengen og kjøpte brus og sjokolade. Siden det er bittelillejulaften, og jeg skal til tannlegen i morgen. Har jeg glemt å nevne at jeg skal til tannlegen i morgen? Hm. Så nå skal jeg se ferdig sesong 2 av Lipstick Jungle, håper den varer evig.

Se på den store, fine pakka fra Nelly! Jeg husker å ha bestilt litt sko, så gleder meg til å åpne opp og prøve i morgen. Skal vise dere og, men NÅ må jeg starte kosekvelden! Har hengt brusen ut fra vinduet i et skjerf, føler meg supersmart. Og litt teit. Vi snakkes før dere aner det!

No Comments

Leave a Reply