Uncategorized

julelunsj og kattevask

25. desember 2010

Hei og hopp! I dag sov jeg lenge, før mormor, morfar og jeg kjørte hjem til oss for å delta på julelunsj. Jeg kom i pysjen og trodde jeg kunne føle meg hjemme i mitt eget hjem, men den gang ei. Mor stod klar i kjole og tvang meg til å ta på anstendig tøy. Lot være å sminke meg i protest, men det funker dårlig når pappa alltid sier at jeg er » så mye penere uten sminke«.

Jaja, det ble i hvert fall julelunsj. Min danske far hadde laget dansk buffet med all slags god mat, så nå føles det ut som om vi har brukt halve døgnet på mat, drikke og dessert. Jeg ligger på sofaen i pysj, og skal straks spille spill med de gjestene som er igjen, men sa at jeg bare «måtte blogge først«. Det blir alltid godkjent.

Jeg tok meg en pause fra selskapet i dag for å vaske min lille kattepus som fikk både shampoo, ny børste og matboks i julegave i går. Og denne gangen var det ikke populært. Hun klatret på meg som om jeg var et klorebrett, og til slutt måtte lillebror bare ta over. Han var like redd som meg, men nå er Bella i hvert fall halvveis ren.

3. Verdenskrig i badebalja.

Og her ble jeg også klissvåt.

Lillebror har kutt i panna, haha. Lurer på hvorfor!

No Comments

Leave a Reply