Uncategorized

bruk meg

26. desember 2010

God kveld i stugo! Nå sitter jeg hos mormor og morfar og tar et glass rødvin. Lillebror og jeg har vært her på julemiddag og spist ribbe, så nå sitter jeg her med gravid mage og har akkurat gjort meg klar for å dra på konsert. Tenk at det skjer noe i Tønsberg! Haha, neida. Men jeg skal i hvert fall inn til byen og høre på Use Me. En av gutta er en venn av meg, og nå som bandet skal være med i MGP må jeg jo stille opp og være frivillig promotør!

Ser dere hvor hoven jeg er på min venstre ansiktsdel?! Jævla tann, altså.

Åh, gleder meg sånn til i kveld jeg! Ikke bare fordi jeg skal på konserten, men fordi jeg skal dit med Lisabeth. For å gjøre en lang historie veldig kort: Lisabeth og jeg møttes for en god del år tilbake da vi stod på første rad på en Raga Rockers-konsert og skreik av fulle lunger. Det ene førte til det andre, og vi konkluderte raskt med at vi var soulmates. Så var vi bestiser med rockekjærester som hadde langt svart hår, mens vi hoppet rundt i våre rosa Juicy-dresser og trodde vi skulle rule verden en dag. Men så kom skole, flytting og liten tid mellom oss, og det har på godt norsk blitt jævlig liten Ida-og-Lisabeth-tid de to siste årene. Men i kveld skal vi være oss igjen, og det skal bli så kos! : )

No Comments

Leave a Reply