Uncategorized

hverdagsluksus

27. desember 2010

Splæt sa det, og så lå jeg her som et overkjørt dyr, sliten som aldri før. Det er ikke fair at man skal bli sliten av å ha det gøy, men sånn er det visst. Nå har jeg akkurat slengt mitt nye, deilige sateng-sengetøy på, så jeg skal legge meg med følelsen av å sove på hotell. Og så drikker jeg detox-te for å få all giften ut av kroppen. Føles bra. Hverdagsluksus.

Skal forresten begynne på boken «Øya» nå. Alle maser om at den er så innmari bra, så da må jeg jo lese den! Har du lest den? Hva syns du?

Jeg reiser mest sannsynlig inn til Oslo i morgen, så jeg rekker et tidlig fly til København på onsdag. Skal feire nyttårsaften i København med noen venninner og har ikke engang vasket klærne jeg skal ha med, så det er egentlig litt vanskelig å ligge og slappe av med en bok. Men jeg skal prøve så godt jeg kan. Hei så lenge!

1 Comment

  • Reply sklep online 11. mars 2024 at 13:53

    Wow, marvelous blog layout! How long have you ever been running a blog for?
    you made blogging look easy. The full look of your website is wonderful, as
    smartly as the content material! You can see similar here dobry sklep

  • Leave a Reply