Uncategorized

i går var gamle dager-ish

27. desember 2010

Kvelden i går var fantastisk morsom. Og den minnet meg på at jeg må tilbringe langt mye mer tid med Lisabeth og Maria, mine to soulmates, de eneste i hele verden som er akkurat som meg, og som deler mitt syn på det meste. Alt er bare fantastisk morsomt med dem.

Det var spesielt å være ute i Tønsberg, tror jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger jeg har vært det. Var hyggelig å se mange gamle kjente igjen, og alt var egentlig litt som i gamle dager. Live-musikk, øl og skitten backstage. Funker i hvert fall en gang i blandt!

Og Use Me var kjempeflinke. Vi fikk til og med lov til å være bakgrunnsdansere på en låt og, haha. Er det sånt man liksom skal få fylleangst for? Jeg hadde det i hvert fall utrolig gøy og har ikke ledd så mye på lenge. Dere lesere må forresten hjelpe meg å stemme på Use Me i MGP nå på nyåret, så sørger vi for at de vinner. God idè. Jeg sier i fra når den tid kommer!

Mine sweethearts! Iben, Lisabeth, meg og Maria.

Bæstevænna.

Dansetid med Use Me!

Michael’en miin! Så flink atte.

Maria lagde show backstage etter konserten, haha.

Skjønte aldri helt hvorfor folk sang Justin Biebers «baby» når Jim kom inn i rommet. Hm.

*Mamma tvang meg til å fjerne bildet av rotta. Jeg ville vanligvis ikke gitt etter, men masingen til mamma er et kapittel for seg selv når jeg allerede er sliten og har hodepine*

No Comments

Leave a Reply