Uncategorized

klar for jentetur til københavn

28. desember 2010

Da er vi 5 jenter som er klare for tur! Har brukt hele dagen på å pakke den jævla kofferten, tar jo pause for hver gang jeg legger noe nedi den. Ikke pause, men jeg finner et eller annet jeg bare må ordne, sjekke, spise, gjøre, se på, og så videre. Irriterende. Nå er det en halvtime til take off hjemmefra, så nå burde alt egentlig være klart. Men neida. Alt er bare rot. Klarer aldri å bestemme meg for hva jeg skal ha med heller, hater å pakke. Det jeg er så «smart» og legger igjen kan jeg banne på at jeg kommer til å «trenge» når jeg er bortreist.

Åh, forresten, gjett hva som kom med postbud i dag! Hurra, lykke. Julegaven fra mamma og pappa, et par Acne-støvletter. Har lett etter dem over alt, men de har vært helt utsolgt over alt i min størrelse og riktig modell, så på lille julaften bestilte mamma julegaven min på nettsiden til Acne. Og i dag kom de, elsker dem!

<3

No Comments

Leave a Reply