Uncategorized

en blogger uten internett er som en bank uten penger

30. desember 2010

– Helt ubrukelig. Men forhåpentligvis får jeg fikset internett på Macen min i morgen! Akkurat nå sitter jeg på en lånt og ganske herpa Mac, med et tastatur som høres ut som hagleskudd. Klokka er over tre på natta og jentene sover, så jeg lister meg over tastaturet så godt jeg kan for å ikke vekke dem. Tror det funker dårlig, men hei, de vet vel by now hvem de er venn med. Venner må godta hverandres laster!

Hadde egentlig lagt meg jeg og, men ble liggende og rulle fra side til side, og det ene ugjorte gjøremålet etter det andre dukket opp i hodet mitt, så jeg holdt på å bli gal. Ubesvarte mail, ubetalte regninger, uoppgjorte beslutninger jeg skulle tatt. Kaos! Og så får jeg ikke gjort noe med det herifra heller. Kjennes ut som om noen løper rundt inni kroppen min, det er vel bare hjernen som forbereder seg på stresset når jeg kommer hjem.

Men jeg har i hvert fall kommet meg til København, da! Ankom tidlig i dag morges, og må bare le av meg selv på tur. Tenker alltid at jeg tilhører den godt bereiste gruppen mennesker, og at turen skal gå som en drøm med antibac, godt lesestoff og forfriskninger i veska, men så ender jeg opp som i dag: haltende bortover korridorene på flyplassen med verdens verste mageknip og støvlettene under armen. Kjører Uggs og kosedress på framtidens reiser, uansett hvor lite bereist det får meg til å se ut.

Har allerede rukket å gjøre mye hyggelig med jentene, men sånt ække gøy uten dokumentasjon. Så det får bli i morgen! Nå skal jeg PRØVE å sove igjen, skal tross alt tidlig opp og hente enda en venninne på stasjonen i morgen. Nattakyss i dryss.

No Comments

Leave a Reply