Uncategorized

nytt år, nye muligheter til å drite seg ut

1. januar 2011

Godt nyttår, alle sammen!!! Håper alle har hatt en super feiring og alt det der. Jeg har storkost meg med jentene, men akkurat nå er jeg så sliten og i ikke-bloggehumør at jeg bare må la bildene hjelpe meg litt her.

Først spiste vi dansk frokost. Ikke sånn med sild og rugbrød, men sånn med Mathilde sjokolademelk. Det har vi i grunn gjort hver dag her, superkos!

Maria har alltid så sykt mye rart på rundstykket, blir veldig ofte kvalm.

Ida Caroline og jeg, trøtte, men veldig klare for nyttårsfeiring.

Og så var det på tide å  skitne til trynet, åle seg inn i de slankende strømpebuksene og føne løshåret. Høres så classy ut når man setter ord på det.

Her satt vi, 5 jenter. Rart vi ikke begynte å slåss.

Da vi hadde sittet mange nok timer foran speilet og fortsatt egentlig så ut som oss selv (hmm, rart med det), skulle kjøkkenet inntaes. Siden vi ikke hadde bestilt bord på restaurant på forhånd og ikke ville ta sjansen på å gå ut et dritdyrt og dårlig sted og spise, bestemte vi oss for at vi skulle ha «hjemmelaget» tapas og lage gode drinker i stedet.

Vi lagde punsj etter å ha fått en smaksprøve på Bilka. Haha, Danmark in my heart.

Og så fikk vi servert verdens beste vårruller. NAM <3

Maria er klar for middag……OG drikke.

«Dere aner ikke hvor dyrt det er å se billig ut. Men fordelen med blogg er jo at man får det sponset.»

Etter middagen tok vi med oss dessert inni i stua, glemte desserten, og drakk opp stort sett alt vi hadde å drikke. Det er søren meg helt umulig å få ETT fint bilde av fem jenter, det er alltid en som ser ut som en gjøk på hvert bildet og roper «ææææ, jeg ser feit ut!». Men men. Da må jeg vel bare understreke før disse bildene at vi alle er veldig vakre i virkeligheten, hehe.

Finn en feil…

<3 besteste.

Jeg hadde på meg de kuleste skoene i hele København i går. Men dette var det eneste bildet av dem. Hm.

Lisabeth og Maria, fine jenter klare for byen.

Fra selve byturen har jeg ingen bilder. Det var kanskje like greit, ettersom jeg klarte å miste veska mi med pass, bankkort, og to mobiltelefoner, TO GANGER. Jeg mister da aldri noe på byen. Bortsett fra da lommeboka mi ble stjålet en gang, men denne gangen ble jeg helt paff. To ganger? Jeg kommer meg jo ikke hjem uten pass, jo! Men jeg har heldigvis verdens beste venninner som skaffet meg veska mi begge gangene. Note to self: aldri med veske uten reim på byen.

Ellers oppførte vi oss svært så pent. Bortsett fra at en av oss hadde knekk i knærne, danset rundt som en dopa gelèklump og hadde sløveblikket, har vi vel egentlig ikke så mye å gjøre narr av i dag. Vi kom oss trygt hjem alle sammen, og sovnet inn for hundre år i sengene våre.

Har et bilde fra da vi kom hjem, da.

Godt nyttår LIZM!

No Comments

Leave a Reply