Uncategorized

nesespray

6. januar 2011

Ja. Jeg vet ikke helt hva jeg skal fortelle dere, jeg. Jeg sover til 5 på ettermiddagen, klarer ikke å puste med nesa og våkner så svett at jeg sikkert kunne fyllt en bøtte om jeg hadde energi til å vri opp lakenet mitt. Kjempelekkert. Dessuten snurrer verden rundt meg som en ballerina når jeg står oppreist, så når først er våken, ligger jeg under dyna og venter på å bli frisk.

Veldig typisk. Skulle bli verdens beste helg nå. Bursdag til en av mine beste venninner, jentekveld hos en annen god venninne, den store gaygallaen, og mye kjentfolk og vin generelt. Men for å kunne gjennomføre alt det der, måtte jeg hatt en rullestol tror jeg. Rullestol med dyne, pute og nesespray-holder. Sees på byen a? Nei.

Så jeg skal hjem til Tønsberg i morgen. Belinda har dratt hjem til Kristiansand igjen, og planen var at jeg også skulle hjem i dag, men jeg ga opp å komme meg til toget da jeg måtte krabbe på do for å unngå svimmelhet. Vi fikk i hvert fall jobbet en del, selv om en del gjenstår, vi får se om jeg klarer å tenke jobb i morgen! Håper det.

Vi fikk i hvert fall sett et par filmer, da, mens vi lå i senga og snufset etter noen timer med jobbing. Den første vi så heter «Lars and the real girl». Handler kort og greit om en smågal og ensom fyr som kjøper seg en nokså ekte puledokke. Som han forelsker seg i, og selvfølgelig er han overbevist om at hun er ekte. Skuffende og treig film. Kanskje fordi vi satt og ventet på «skal han ikke ha sex med dukka snart?!». Alt vi fikk var et kyss.

Den andre filmen vi så, har jeg sett før. For under en uke siden. Det er SVÆRT sjeldent jeg ser filmer flere ganger, for hallo. Gifter de seg i filmen første gangen du ser den, er det 102% sjanse for at de gifter seg i filmen andre gangen du ser den også. Men «Feast of love» er bare helt fantastisk. Sier ikke så mye mer enn det, men se den!

Nå må jeg finne en ny film å se. Kom gjerne med tips! Er dessverre alt for sliten til å gå og leie film, så vi får se om jeg finner ut av å laste ned. Føler at det er veldig veldig forbudt, men når man er syk er det vel lov? Hvis man sletter filmen etterpå og lover å aldri gjøre det igjen?

No Comments

Leave a Reply