Uncategorized

en must see

9. januar 2011

Nå har jeg snart ligget inne og syntes synd på meg selv i en uke. Utrolig hva en tett nese og litt feber kan gjøre med en. Dyna er blitt mitt skjold mot verden, og en låst dør har møtt de som har prøvd å vekke meg og få meg ned til frokost. Influensadeprisjon – eller noe.

Og så spurte jeg dere om filmtips. For det er stort sett det jeg gjør i senga, når jeg er våken vel å merke. Ser filmer, skriver, og tråler Facebook og Twitter. Og dere har anbefalt meg mye bra, for jeg har som sagt fulgt opp på flere av tipsene deres. En av dere anbefalte meg å se «My sisters keeper», og etter å ha sett traileren, tenkte jeg «wow, dette blir min nye yndlingsfilm!». Og jeg kjenner meg selv godt. For den var FANTASTISK! Jeg gråt fra start til enda, og må bare tvinge dere som tvinges kan til å se filmen. Jeg fikk til og med litt sansen for Cameron Diaz, og det skal godt gjøre. Har alltid ment at hun ville gjort seg best i en stumfilm, hun har det med å høres ut som et plyndra fuglerede. Men i denne filmen: wow wow wow, alt var bare så fryktelig bra og rørende. En tung film man ikke kjeder seg et sekund med. Og jammen får den deg til å se lysere på ditt eget liv og.

1 Comment

  • Reply Caroline 22. august 2020 at 20:20

    Haha😆 jeg søkte etter filmtips fra bloggen din nå, fordi jeg har likt tipsene du har kommet med før. Klikket meg inn på et innlegg fra 2011!! Good times. Influensadeprisjon😂😄

  • Leave a Reply