Uncategorized

jeg pleide å videoblogge – for tre år siden

10. januar 2011

Dere spør meg stadig hvorfor jeg ikke videoblogger. HAHAHA. Jeg pleide å gjøre det. Før jeg ble invitert på kule events, og før Se&Hør gadd å intervjue meg. Da den tid kom ble jeg alt for kul, og dessuten var videobloggene mine alt for pinlige til at jeg kunne takle å bli konfrontert med dem i virkeligheten.

Men mine damer og herrer. Jeg har gitt ekstremt lite av meg selv i det siste. Så nå skal jeg gi dere alt. Jeg skal gi dere Ida i Tønsberg, for tre år siden. Den gangen det bare var Ida og Macen, og ingen verden utenfor. Jeg kan ikke tro at jeg la ut alt dette på internett. Men skaden er jo allerede skjedd, så hvorfor kan vi ikke le litt av det. Snurr videoblogg, og kjør i gang mimringen. Selv om tre-fire år siden er alt for kort til å klare å le selvironisk av det….

Jeg pleide for eksempel å filme at jeg øvelseskjørte. Tror dette var i startfasen. Se videobloggen her.

Det hendte også at jeg blåste fullstendig i at videobloggene mine gikk til helvete. Jeg la bare musikk over, la ut videoen, og merkelig nok var folk tilfredse med å se meg sitte og surre og høre på musikken som enkelt og greit var klattet sammen i Garageband. Heia bob, strektynne øyenbryn og masse sminke. Liker du også å se på at jeg sitter og surrer mens jeg hører på musikk? Finn det ut her.

Gudene skal vite at det var fler enn familiemedlemmene mine som fikk gjennomgå. Vennene mine også. Her har jeg filmet Christopher og meg i en karusell på Aker Brygge, redde for døden begge to. Snurr film.

(se, jeg ser ut som Hitler på dette bildet!)

Her kommer et av de flaueste eksemplene på videoblogger jeg la ut. Satt og pratet ut i det uendelige, mens jeg stirret på skjermen i stedet for å se i kameraet. Hvordan ser jeg ut nå montro? Får man med litt av kløfta mi? Temaet på denne videobloggen liker jeg spesielt godt. Her skal jeg nemlig anmelde en leser for å ha laget falsk profil av meg på Facebook, og så vil jeg bekjempe slike ting – åh, for et verdensproblem! Se og le.

Og nå kan vi snart flagge for at det er tre år siden jeg ble venn med Lise og Linnèa. Vi lagde Norges første bloggdrama da vi lagde en videoblogg hvor vi kuttet oss opp med ostehøvler og danset etter Avril Lavigne. Det klikka for Ulrikke Lund, og vi ble hata for første gang. Den gang stakk vi halen mellom beina og sletta alt som var, og det kan jeg i grunn forstå. For dette er pinlige greier. Men jeg må le likevel. Jeg advarer mot sterke scener, og håper ingen føler seg støtt. Husk: det er 3 år siden. GO EMO MOVIE!

Hvilken var din favoritt? Skjønner du nå hvorfor jeg har gitt opp videobloggingen? HAHA!

No Comments

Leave a Reply