Uncategorized

nytt år, nytt hår

10. januar 2011

Everybody, si hei til min nye sponsor av extensions, Rapunzel of Sweden! Sveriges største butikk for extensions og parykker. Noen parykk trenger jeg foreløpig ikke, men clip exensions må jeg bare innrømme at jeg er blitt avhengig av. Nå som jeg er i en hår-spare-periode går jeg svært sjeldent på noen som helst sammenkomst eller arrangement uten.

Og derfor er det jo viktig å ha hår av bra kvalitet også! Så derfor er jeg veldig glad for å ha Rapunzel i min bås. Dere som mine lesere kan også få 10% på kjøp av produkter på nettsiden deres, ved å bruke koden: RAP159

Dere spør meg ofte hvilken farge jeg bruker i extensions. Når jeg har bestilt hår fra andre steder pleier jeg vanligvis å måtte ha det lyseste, men hos Rapunzel har de ekstremt mange fargenyanser å velge mellom, så denne gangen har jeg bestilt i fargetonene 24-Blond og 613-Lightblond. Tanken var å mikse litt! Se fargekart her.

Noen bilder av meg med clip extensions. Tips og triks for å få det til å se naturlig ut og blende seg inn med ditt eget hår kommer senere! Ingenting er verre enn at det SER falskt ut.

No Comments

Leave a Reply