Uncategorized

svar på leserspørsmål

10. januar 2011

Q: Du nevnte at du hadde bestilt deg et nytt abonnement da du kjøpte din nye iPhone4, og at det var fri bruk av nett på den. Hva slags abonnement var det?

A: Jeg kjøpte mitt abonnement gjennom Ucan2. Abonnementet jeg bestilte er et bedriftsabonnement som heter NetCom500. Da har jeg 500 ringeminutter, 500 SMS og fri bruk av data for 394 kroner i måneden.

Hvis jeg overstiger ringeminuttene og SMS’ene som er inkludert, koster det 49 øre per minutt, 49 øre i oppstart og 49 øre per SMS. For min del kommuniserer jeg jo mest over nettet, så at det er fri bruk av data, gjør at jeg ikke trenger å bruke fullt så mye telefon og SMS, helt perfekt for meg og min «livssituasjon»!

Det finnes flere abonnement også, men det kan dere lese om på nettsiden til Ucan2 her.

Finnes det forresten folk der ute som fremdeles ikke bruker iPhone? Jeg glemmer helt at det finnes andre typer mobiltelefoner, for meg er ikke «mobil» et ord lengre, det heter «iPhone». Og det samme gjelder alle vennene mine. iPhonen er blitt et tema, haha, det er egentlig helt sprøtt. Vi pynter den, tipser hverandre om morsomme apps og bruker den til å twitre og poste ting på Facebook hele tiden. Og noen ganger blir det faktisk sagt; hva gjorde vi egentlig før vi hadde iPhone?

No Comments

Leave a Reply