Uncategorized

varwulffen våkner ved midnatt

10. januar 2011

Vil dere vite noe flaut? I går sov jeg til midnatt. Det vil altså si at jeg våknet i tolv-tiden i natt, etter å ha sovet HELE dagen. skjønner ikke hva som skjer med meg. Det lengste jeg klarer å sove til vanlig er tolv, og det er maks-maks-maks! Jeg har hatt en helt forferdelig døgnrytme i en uke nå, men da jeg sov helt til midnatt var det virkelig nok. Ble nesten rett for at jeg har fått utmattelsessyndrom.

Så jeg lå i sengen og så film helt til mamma og pappa skulle på jobb, og så stod jeg opp sammen med dem og ble med pappa på jobb. Så nå har jeg sittet her siden klokka åtte i dag morges, og har et mål om å holde meg våken så sent som mulig, sånn at jeg får en normal døgnrytme igjen. Å våkne når det er mørkt er virkelig helt jævlig, finnes ikke noe mer deprimerende enn det.

Så i dag har jeg fått svart på det meste av mail, gjort unna litt regnskapet, drukket fjorten kopper med svart kaffe og rullet rundt på en kontorstol og hørt på musikk. Om en time er arbeidsdagen til far over, og jeg er livredd for å dra hjem og sovne på sofaen. Så hva skal jeg gjøre for å holde meg våken?! Jeg er så trøtt at det er tungt å løfte armene, og jeg har tunellsyn. Så ikke be meg om å gå en tur i skogen, jeg kommer mest sannsynlig til å sovne under et grantre. Hjælp.

Har fått eget kontor. Yey!

No Comments

Leave a Reply