Uncategorized

når vi først er i gang…

11. januar 2011

… Med å mimre litt! Haha, så gøy at det var mange av dere som husket videobloggene mine. Det betyr at jeg har noen trofaste lesere der ute! Tenkt at noen av dere har fulgt meg i både tre og fire år.

Jeg har vært inne og snoket på den gamle brukeren min igjen, og denne gangen har jeg funnet noen headere som jeg hadde på bloggen min! De ser jo ut som om de er hjemmesnekret i Paint, og det er de vel også. Syns bare det var litt morsomt, så her kommer noen av dem.

Så der var header-historien min fra A til Å da jeg blogget på blogg.no – stort sett! Mange av dere maser og tjaser om at jeg må få meg ny header så fort som mulig. Jeg her HELT enig! Er kjempelei av å se på de tre jeg har rullende nå, har faktisk hatt dem der i nøyaktig et år. Så jeg skal prøve å få gjort noe med saken ASAP!

1 Comment

  • Reply Alice 12. mars 2024 at 19:12

    Wow, awesome blog layout! How long have you been running a blog for?
    you made blogging glance easy. The whole look of your website is fantastic, as neatly
    as the content! You can see similar here sklep internetowy

  • Leave a Reply