Uncategorized

det skjer på film, og det skjer i nabolaget

12. januar 2011

Jeg har ikke godt av å lese nyheter. Etter en daglig dose med flomødeleggelser, ektemenn som dreper konene sine, foreldre som voldtar barna sine og kaldblodige henrettelser på grunn av politiske motiver, har jeg bare lyst til å pakke meg inn i dyna igjen og forsvinne inn i min hverdagslige rosa boble hvor sola alltid skinner. Det er jo tortur å sitte og lese om sånne ting uten å kunne løfte en finger for å gjøre noe som helst.

Den saken som har rystet meg aller mest, er Alvdal-saken, hvor to søskenpar er blitt utsatt for overgrep og voldekt av foreldrene sine. Siste nytt er at stefaren i saken påstår at moren ville at han skulle gjøre datteren hennes gravid. Jeg blir så dårlig! Og dette er noe som har foregått i et hjem her i Norge, det er så nærme. Og selvføglelig er det ikke det eneste tilfellet. Håper alle holder øynene sine åpne, passer på hverandre og ikke er redd for å si i fra til voksne om de har mistanker om at slike ting foregår i hjem rundt dem. Det er bedre å bry seg for mye enn for lite!

Se denne linken for informasjon og kontaktinformasjon om slike saker.

No Comments

Leave a Reply