Uncategorized

attention, please!

13. januar 2011

Ok, tid for hjertesak! Hehe. Jeg er ikke den bloggern som tvinger dere til å stemme på meg i solariumskonkurranser og spammer dere så jeg skal vinne en gratis Mac. Så når jeg nå ber på, ikke knær, men på alle fire om at dere skal hjelpe meg å stemme fram noe, håper jeg virkelig dere stepper up!

Det har seg nemlig slik at Use Me, et band med 5 helt fantastiske gutter skal gjøre noe så sært som å være med i Melodi Grand Prix. De av dere som har fulgt godt med på bloggen min vet godt at jeg er langt i fra noen MGP-tilhenger, men når noen jeg kjenner først skal være med, ja, da ser jeg helst at de vinner også. Og der kommer jeg inn! Jeg skal selvfølgelig tvinge dere til å stemme på Use Me på lørdag. I tillegg må dere selvfølgelig gjerne høre på og like musikken også.

Foto: Glenn Karlsen

Fansiden til Use Me på Facebook finner dere her, MGP-support her og bloggen deres her. Under her kan dere høre 30 sekunder av låta de skal spille i MGP på lørdag, HVA SYNS DERE? Noen av dere som er store tilhengere av MGP og allerede har bestemt dere for hvem dere skal stemme på? Håper uansett at valget faller på Use Me!

No Comments

Leave a Reply