Uncategorized

halvekstrem oppussing

14. januar 2011

Jaja, dere. Da er jeg i gang med å pusse meg opp litt. Det bleke trynet og slitne kroppen min trenger et par løft her og der, og det startet jeg hos tannlegen. Jeg har alltid sett på tannlegen som tvang, men så er det jo faktisk en luksus. Som koster utrolig mange penger etter tjue fylte år. Jeg har heldigvis ikke tannlegeskrekk. Og jeg liker tannlegen min kjempegodt! Hun tok til og med pause så jeg kunne ta et bilde til bloggen min. Haha. Så da må det vel postes!

Da munnen min var fin og jeg var ferdig, tumlet jeg avgårde til toget med følelsen av å ha en kromosom-feil på grunn av en heftig overdose med bedøvelse i tunge og tannkjøtt. «Enveit bibett til Otlo, takk«. Og så satt jeg på toget til Oslo, da.

Da jeg ankom Oslo dro jeg til et av mine favorittsteder for oppussing: Neglhuset.

Først fikk jeg negler, som min kjære Agnes stod for. Har prøvd meg hos mange steder og mange neglpleiere gjennom tiden, men Agnes har vært min faste i over et år nå, er superfornøyd. Hun har til og med godtatt at jeg bare vil ha korte, runde og nogenlunde naturlige negler! Det er så mange som kommer forvirra ut fra neglstudioer med farger, glitter og diamanter på alle ti fingre selv om det kanskje ikke helt var det de hadde tenkt seg, hehe. Her er mine fine negler.

Og da neglene var ferdig, fikk jeg både parafinvoks-behandling på hendene (for myke hender, de ble babymyke!) og maske for poser under øynene mens Egle fikset nye vippeextensions på meg. Egle er helt på vipper, ekstremt dyktig. Det koster 1200 kroner og tar opptil to timer. Eller fem minutter for min del, som alltid sovner og våkner av min egen snorking….. Flaut.

Vippene pleier å vare i en måneds tid på meg, men det er billigere å etterfylle desto tidligere man gjør det. Etter 3 uker koster det 460 kroner.

Null mascara, vippeextensions gjør virkelig sminkestresset på morgenen mye enklere! Nå er det fredagskveld, og trøtt som jeg er etter at jeg har begynt å stå opp klokken syv, skal jeg faktisk snart i seng. Ingen partyhelg denne helgen heller – takk og lov. Håper alle koser seg og nyter helgen, om det så er i ullsokker eller i høye hæler!

No Comments

Leave a Reply