Uncategorized

det er ingen som syns synd på deg i morgen

15. januar 2011

Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag har galloppert forbi. Nå har lørdagen kommet, og slik jeg ser det har du to alternaltiver.

Alternaltiv 1: du kan løpe gjennom den våte snøen, akkurat rekke polet, kjøpe to liter med hodepine, løpe hjem igjen med frosne kinn, ta på deg høye hæler, dyppe trynet i en bøtte med brunkrem, sette på en elendo techno-låt og balansere vinglasset på hodet mens du danser rundt i ring og føler deg som verdensmester.

Og i morgen: kommer du til å våkne med rester av manikyren i håret, to business cards i trusa og en hundrelapp i BH’en, med verdens verste hodepine, en stor ryddejobb og en hel del fylle-SMS-opprydning å gjøre.

Alternaltiv 2: du kan tenne stearinlys, hoppe i badekaret, pleie kroppen som er sliten etter en hel uke med rutiner og tidlige morgenkvister, smøre deg inn i alt som er smørbart, pakke deg inn i en varm og god genser, skru på TV’en, legge deg i en myk sofa eller en god armkrok,  lage god mat og stemme på Use Me i Melodi Grand Prix.

Og i morgen: kommer du til å våkne fin og opplagt, og tenke at du er klar for en ny uke med nye utfordringer.

Denne lørdagen går jeg for alternaltiv 2. Hva med deg?

No Comments

Leave a Reply