Uncategorized

hverdagssminken min

17. januar 2011

Jeg får veldig mange spørsmål om jeg kan vise fram hva som befinner seg i sminkepungen min, og nå som jeg akkurat har fylt den opp med nye favoritter, tenkte jeg at det var en fin anledning til å gjøre nettopp det. Altså, sminkepungen min er nesten en ryggsekk, men jeg bruker svært lite av det som er oppi den, og tenkte derfor å vise dere hva jeg sminker meg med i hverdagen. Veldig lite øyenskygge, glitter og stas her, liker å holde det nogenlunde enkelt.

* Mascara: jeg bruker for tiden to forskjellige mascaraer. Ettersom jeg har vippeextensions og ikke bruker mascara på dem, er jeg avhengig av en god mascara på de nedre vippene. Den ene er GloWater resistant mascara. I det kalde været renner øynene veldig fort, så jeg liker å ha en vannfast mascara som sørger for at jeg ikke ser ut som et vrak etter en liten spasertur. Mascaraen er satt ned i pris, og koster nå 203 kroner hos Makestyle. Den andre mascaraen er fra et merke jeg akkurat er blitt introdusert for. Gold- mascaraen fra Nilens Jord er av ekstremt god kvalitet, og den gir vippene volum og tykkelse uten at det blir klumpete. Den koster 199 kroner her.

* Eyeliner: Jeg bruker faktisk ikke eyeliner hver eneste dag, men veldig ofte. Jeg legger den langs kanten av øyenvippene på øvre øyelokk, noe som får øynene til å se litt større og dypere ut. Er veldig fornøyd med denne fra Nilens Jord. Den er tynn, lett å håndtere for oss som ikke er født med sminkekosten i hånda, og jeg syns faktisk den er bedre enn flere av de dyrere variantene jeg har prøvd, for eksempel fra Dior. Den koster 149,-.

* Rouge: Denne rougen fra Glo Minerals har jeg vært trofast mot i flere år! Og det er ikke helt vanlig i min sminkepung, er stadig på jakt etter bedre og bedre produkter. Fargene er bare fantastiske, og i motsetning til mange andre rouger jeg har prøvd, varer den hele dagen. Det er tilbud på rougen nå, og den koster 237 kroner på Makestyleshop. Varer lenge, og verdt hver eneste krone.

Lipgloss: Når det gjelder leppene er jeg mest opptatt av at de skal være myke, og at de skal ha litt glans. Er ikke begeistret for leppestift og sterke farger til hverdags, så Glo Liquid Lips er veldig god. Sjekk ut alle fargene som ligger inne, er så mange fine! Den jeg har heter Romance, den er bittelitt mørkere enn på bildene, ikke fullt så søt-rosa. Men jeg har prøvd mange av fargene, og er fornøyd med dem alle sammen. Den koster 169,- og varer lenge. Egen leppespesial kommer senere, for er det noe jeg faktisk kan, så er det de beste og deiligste produktene for å få myke og fine lepper!

Håper dette var til litt hjelp for dere : ) Kort oppsummert, så er det viktigste for meg å ikke ha en tung og dominerende hverdagssminke. Fine øyenvipper, litt farge i kinnene og litt glans på leppene, så er jeg fornøyd. Hva er den viktigste ingrendiensen i deres sminkepung? Kom gjerne med tips i kommentarfeltet!

Innlegget er sponset av Makestyleshop. Mine meninger er ikke til salgs, og produktene jeg har anbefalt går jeg 100% god for.

No Comments

Leave a Reply