Uncategorized

konkurranse: love&other drugs

18. januar 2011

Da jeg var i LA var jeg på kino og så en film som heter Love And Other Drugs, og nå som filmen har kommet til Norge, (premiere 21. januar), tenkte jeg å dele ut noen kinobilletter her på bloggen!

Love And Other Drugs med Anne Hathaway og Jake Gyllenhall i hovedrollene er en romantisk komedie, som samtidig er ganske dyp og emosjonell. Den tar opp flere alvorlige temaer, og for å si det slik: føler du at ditt eget kjærlighetsliv er komplisert og ønsker å vite at det er noen der ute som har det verre for å føle deg bedre, passer denne filmen deg. Den kan til og med få deg til å trekke på smilebåndet.

Lik filmen på Facebook her, eller les mer om den her og kjøp billetter om du ønsker!

Jeg deler ut 5 billetter, og det vil bli trukket 2 vinnere. For å være med i konkurransen må du svare på dette spørsmålet i kommentarfeltet: For hvilken film er Anne Hathaway tidligere blitt nominert til Oscar?

Konkurransen er i samarbeid med 20th Century Fox Norge.

No Comments

Leave a Reply