Uncategorized

du visste kanskje ikke at…

20. januar 2011

… I venninnegjengen er jeg alltid den rastløse som må gjøre noe hele tiden, men i et forhold blir jeg helt omvendt og vil bare ligge i armkroken og se film.

… Jeg har drevet med kampsport, teater og dans i mange år.

… Jeg har en helt overdreven telefonskrekk, og kan til og med få helt angst når mamma eller en venninne ringer.

… Jeg sier nei til de fleste intervjuer og sjeldent drar på bloggrelaterte eventer.

… De siste to årene har jeg fått ekstremt mange henvendelser fra produksjonsselskaper som vil at jeg skal gjøre noe på TV, spesielt reality-TV, men etter at jeg så Oslo Girls på VGTV er jeg veldig glad for at jeg sa nei til alt sammen.

… Det er veldig sjeldent at jeg drar opp kamera på sammenkomster både med venner og familie, fordi jeg ikke vil at folk skal bekymre seg for å havne på bloggen.

… Stjernetegnet mitt er vekten, og at jeg alltid holder inn magen når folk spør meg om hvilket tegn jeg er født i.

… Jeg har levd med tvangstanker så lenge jeg kan huske, og de fleste av dem er på kanten til å være humoristiske. Det vil si at jeg utfører ritualer i «frykt» for at noe skal skje hvis jeg ikke gjennomfører ritualene mine, uten at jeg egentlig tenker så mye over det. Og alt startet på barneskolen med at jeg fikk vite at det bragte uhell å tråkke på et komlokk uten å klappe seg tre ganger på skinka….

… Jeg er lei av å gjøre intet annet enn blogg, og er på jakt etter mer innhold i hverdagen. Ser meg derfor omkring etter en jobb som passer «yrket» mitt godt, og har meldt meg opp til eksamen i et fag jeg skal begynne å lese på snart.

… Jeg hater å være singel, er skikkelig forholds-person.

… Når det blir tatt bilder skakker jeg alltid hodet til høyre, ikke helt bevisst, men det er nok fordi jeg syns jeg ser bedre ut fra venstre side enn fra høyre.

… Som barn hadde jeg en helt ekstrem samvittighet, og fikk dårlig samvittighet for den minste ting. Jeg kunne gå og være dødskvalm helt til jeg fikk fortalt mamma hva jeg hadde gjort «galt».

… Jeg lever ut alle reisedrømmene mine nå og håper med det at jeg så snart som mulig kan slå meg til ro med mann, hus, bil, båt, barn og hund (ja, i den rekkefølgen), og blir stadig mobbet av venninnene mine som har fått for seg at vi skal leve som jævla SATC-jentene til vi er over femti.

… Hvis jeg skulle reist til Afrika og f.eks besøkt fadderbarnet mitt igjen ville jeg aldri gjort det med et kamera i nakken en gang til, så sterke opplevelser var både tøffe og frustrerende å fordøye mens kameraet blinket rødt.

… Jeg alltid har sett på meg selv som en veldig rolig og hjemmekjær person, og har tatt meg selv i å bli overrasket når jeg ser hvor festglad jeg virker på bloggen min.

… Da jeg fikk perseren min Bella i hus holdt jeg på å knekke sammen av latter da oppdretteren stod i stuen min og sa at hun het Tingeling, og at hun skulle beholde det navnet for evig og alltid.

… Jeg har en mørk og veldig grov form for humor, og prøver så godt jeg kan å holde den innabords når jeg omgås folk jeg ikke kjenner så godt.

… Jeg aldri tar til meg negative kommentarer på bloggen, spesielt ikke når de går på utseendet mitt. MEN! Det var ikke før jeg fikk kommentarer om at jeg hadde en fæl nese at jeg faktisk tenkte over nesa mi og fant ut at jeg ikke liker den.

… Da jeg var i LA fikk jeg virkelig oppleve Hollywood-livet, men skrev svært lite om akkurat det i bloggen. Hey Britney! Hahaha.

Følte du at du lærte meg bedre å kjenne nå? Hva overrasket deg mest?

No Comments

Leave a Reply