Uncategorized

rolig kveld på hjemmefronten

20. januar 2011

Det er blitt kveld, og mye har ikke skjedd siden sist. Farmor og farfar har kommet på besøk fra Danmark, så vi har kost oss med hjemmelaget pizza og oppdateringer på både den ene og andre kanten. Ellers har jeg lekt med min nye iPhone 4 som endelig er i hus, og nå ligger jeg og prøver å forstå meg på de kryptiske regningene mine. Ikke kryptiske fordi jeg ikke er så flink med høye tall, bare kryptiske generelt.

Har fått mange spørsmål om ikke jeg kan lage et iPhone-innlegg med apps jeg anbefaler og så videre, så det er så absolutt en av mine store og spennende planer for kvelden. Finnes ikke et bedre tidspunkt, for nå er jeg jo så nyforelsket i min kjære telefon!

Fikk forresten mail av God Kveld Norge. De lurte på om jeg kunne se at jeg latterliggjorde Susanne Sundfør med denne Twitter-meldingen:

Greit, den var kanskje skrevet i et provosert øyeblikk. Jeg syns bare det er så mange feminister der ute som skal understreke på merkelige måter at kvinner er menn. Og det er vi jo ikke. Kvinnemennesker!

1 Comment

  • Reply Dawna 20. juli 2024 at 17:54

    It’s actually a great and helpful piece of info.
    I am happy that you simply shared this helpful information with
    us. Please stay us informed like this. Thanks for
    sharing.

  • Leave a Reply