Uncategorized

rusa på hårspray

21. januar 2011

Sånn, da veier jeg to kilo mer enn vanlig, takket være løshår, hårspray, sminke, pushup og tunge ringer. Mer enn klar for ti kommentarer som sier » herregud, er noe på deg egentlig ekte?». Jeg har alltid lært at det er innsiden som teller når alt kommer til alt, og på innsiden har jeg i hvert fall ikke tuklet med noe som helst – bortsett fra at lungene mine er fulle av hårspray.

Ja, så nå er jeg altså klar til avreise. Klokka er bare halv to på dagen, men jeg skal sitte på med Michael til Moss, og der skal han nok sikkert styre med både rigging og lydprøve, så derfor så tidlig. Så det blir en lang og bra kveld i kveld, jeg gleder meg masse både til konsert og til å slå ut håret litt! Har sittet hjemme og vært tørrlagt helt siden nyttårsaften nå, og etter nesten en måned uten fest og moro tror jeg at jeg har bevist for meg selv at det ikke er min livsstil. Som jeg skrev i går, når jeg leser om meg selv og det jeg selv har skrevet, kan det fort virke sånn.

Nå skal jeg bare rydde mamma og pappa sitt bad så de ikke får fnatt av sminke og hår når de kommer hjem fra jobb, og så skal jeg valse ut av døra. Mange etterlyser forresten innlegget hvor jeg skal gi tips om hvordan man kan få clip on-håret til å blende inn i det naturlige håret så godt som mulig, det kommer så fort jeg får mine nye remser i posten!

Håper alle får en strålende fredagskveld!

No Comments

Leave a Reply