Uncategorized

bathroom harmony

24. januar 2011

God morgen, kjære lesere! Har akkurat kommet ut av dusjen, og har planer om å oppholde meg på badet i evigheter. Bare høre på musikk og gjøre alt i sneglefart. Liker meg så godt på badet!

Skal innrømme at det var litt vanskelig å få sove i natt etter en rekke trusselbrev fra sine muslimer som hadde lest på «den dagbladet» hvor lite respekt jeg har for menn og alt det der, så jeg ble liggende våken og se på filmer. Og en av dem jeg så var faktisk utrolig bra! Den heter «The Lovely Bones» (eller «Alle mine kjære» på norsk), og handler om en jente som blir drept av naboen sin på 70-tallet. Men så klarer hun ikke å forlate familien sin helt, og i filmen ser vi hvordan hun ser tilbake på ting som skjedde, og hvordan hun våker over familien sin. Kanskje ikke så rart at jeg drømte at jeg klatret opp til himmelen sammen med vennene mine i natt, og ble hengende og klamre meg fast akkurat der hvor man går fra jorden til himmelen. Haha, sprøtt. Men se filmen, den er veldig fin.

No Comments

Leave a Reply