Uncategorized

hjemmekontoret

25. januar 2011

Mange mail som skal besvares, telefoner som skal taes og Facebook-statuser som skal likes i dag, så jeg har rigget meg til med hjemmekontor. Den med Facebook-statuser var forresten halvveis en spøk. Det er jo Twitter som gjelder for tiden.

Åh, dere, jeg savner sånn å ha en jobb. Sitter her og leker kontor, men har ingen kolleger, bare en katt med et flatt tryne som glor meg i hjel, og en skål med kjeks som farmor spiser av hver gang hun går forbi. Tror det har skjedd noe med meg, for plutselig har jeg lyst på jobb. RUTINER, liksom! Loco poco.

Æsj, nå kom broren min hjem fra skolen med besøk. Verste jeg veit. Han driver og tar betalt for å vise folk rundt i huset til selveste Ida Wulff. Neida……. Han tar ikke betalt. Gratis tour! Seriøst. Kan folk slutte å bli med broren min hjem?

No Comments

Leave a Reply