Uncategorized

«jævla pakkis»?

25. januar 2011

Nå kan dere tro at jeg er RASENDE. Jeg sendte inn min klage angående den ekle opplevelsen med Oslo Taxi på søndag, og har fremdeles ikke hørt noe fra dem. Men så fikk jeg en SMS fra Dagbladet nå, som forteller meg at de har innkalt taxisjåføren på møte, og at han har forklart at grunnen til at han angrep var at

1. Vi hadde sittet i 6 minutter og kranglet om hvem som skulle betale. Min kommentar til det: som jeg skrev i mitt tidligere innlegg, vi diskuterte med sjåføren om hvorfor han ikke kunne stoppe på en bensinstasjon så vi kunne ta ut penger.

2. Jeg kalte han «jævla pakkis». Min kommentar til det: HVA I ALLE DAGER??????????????????????????????? Jeg er helt sjokkert! Så drøy og uforskammet er jeg virkelig ikke, kunne aldri falt meg inn å si det til noen. En av kompisene som satt sammen med meg i taxien er jo faen meg mørkhudet! Jeg er så provosert nå.

Hadde tenkt til å vente med å anmelde saken til jeg har hørt noe fra Oslo Taxi, men nå er det pokker meg nok. Jeg er så sinnsykt sint! Er glad jeg har to vitner som kan bekrefte at jeg snakker sant i hvert fall.

Å dra utsatt-for-rasisme-kortet er virkelig lavmål, og om det så hadde vært sant hadde det ikke vært grunn til å spytte på meg og prøve å angripe meg fysisk.

Holder dere oppdatert.

No Comments

Leave a Reply