Uncategorized

rødvin og edelgris

26. januar 2011

God kveld! Nå har jeg flyttet inn til mormor og morfar. De er i varmere strøk for tiden, så jeg har tatt katta under armen og flyttet inn i rolige omgivelser. Å bo hjemme etter å nesten ha bodd for seg selv i to år kan være tøft, så det er deilig å få en liten pause her.

Startet dagen med å lage frokost og gå tur. LANG tur. Det var solskinn, så det hadde vært hyggelig nok, om det bare ikke var for at holdt på å skli på snørra for hvert skritt jeg tok. Hallo, jeg asfalt og glatt er mitt mellomnavn. Men etter en bytur har jeg i hvert fall både kjøpt bursdagsgave til mamma som fyller år på fredag, og snakket med politiet.

Har fått time til avhør hos politiet 1 .februar. «Beklagelsen» jeg fikk fra Oslo Taxi var latterlig. Og at taxisjåføren prøver å få meg til å framstå som rasist i denne saken gjør meg så sint at jeg ikke har ord. Det fikk virkelig begeret til å renne over for min del!

Nå har kvelden kommet, og jeg sitter på kjøkkenet og drikker et glass rødvin mens magen blir laget til meg. Luksus! Edelgris (vet ikke helt hva det vil si, men er visst noe bra, hehe), fløtegratinerte poteter, grønnsaker og mer rødvin står på menyen, sammen med en god film så klart. Herlig, herlig!

I morgen tidlig skal jeg en tur til min savnede Tønsberg-frisør Line! Er evigheter siden jeg har sittet i stolen hennes nå, har jo gått til frisør så ofte når jeg har bodd i Oslo at jeg ikke har kunnet ta tog hjem til Tønsberg hver gang. Men nå som jeg bor hjemme en periode skal jeg endelig på besøk hos Line igjen. Og det er ikke klipping og farging jeg gleder meg mest til, men å sladre og drikke kaffe og le med Line! Hurra!

Så god kveld til dere fra Tønsberg, håper alle koser seg og har en fin onsdagskveld. Kommer sterkere tilbake i morgen : )

No Comments

Leave a Reply