Uncategorized

iPhonen har fått ny drakt

27. januar 2011

Ettersom iPhonen blir så fort stygg, og ikke minst knuser, har min iPhone allerede fått sin egen garderobe. Deksler, skjermbeskyttere og skins ligger i kø for å kle opp min aller beste venn, og siste skrik er en skin fra iPhoneskin.no.

iPhone-skinet fungerer til iPhone4, og mitt er i fargen bjørk. Har Kirsebær brun også, men likte den lyse versjonen best. Den kommer i tredeler, og fungerer nesten som et slags klistremerke som man kan fjerne uten at det etterlater stygge merker på telefonen. Veldig enkelt å sette på, og tar vare på telefonen samtidig som det ser kult ut. Så disse skinsene anbefales til dere som vil beskytte telefonen, og som ønsker et classy og enkelt utseende på den. Alle skins’ene koster mellom 300,- og 349,-. Sjekk alle ut her.

Produktet er sponset.

No Comments

Leave a Reply