Uncategorized

ikke fullt så unge mødre

28. januar 2011

Ida: Jeg skrev nettopp på bloggen at jeg skal ut og spise bursdagslunsj med min mor som fyller 35, haha. Bare hyggelig!

Mamma: Ntå.. Da får du jo bare en haug av kommentarer og spørsmål om jeg var 15 år da jeg fikk deg.

Ida: Nesj… De skjønner jo det, da.

Å underdrive noens alder er et spøkefullt kompliment, og det er ikke uvanlig når noen fyller år. Nei, min mamma var ikke femten da hun fikk meg. Hun var var over 20, men man røper da ikke en kvinnes alder. Vakker er hun uansett, og det var koselig med lunsj i dag.

Pretty mami tidligere i dag. Ikke drep meg for å ha lagt ut bilde!

Nå sitter jeg barnevakt for mine to kusiner! Kjempekoselig, selv om jeg må innrømme at jeg fikk smålig panikk da jeg skulle steke pannekaker. Pannekake etter pannekake ble helt herpa, men det gikk seg heldigvis til. Og så er det fremedels populært med blanda brus! Cola og Solo. Colo. Jess. Nå må jeg løpe, det er tid for godteri og barne-TV!

No Comments

Leave a Reply