Uncategorized

mamma fyller år

28. januar 2011

God morgen, kjære lesere! Eller formiddag, er det kanskje. Jeg er på vei ut døren, skal til byen og spise lunsj med min vakre mor som fyller 35 år i dag! Gratulerer med dagen, kjære mamma!

Siden mamma skal ha jentefest i kveld (jeg er ikke invitert…), skal jeg sitte barnevakt for kusinene mine. Mariabestis kommer og holder meg med selskap, og det er godt mulig jeg kommer til å trenge litt hjelp, for det er nemlig tre forskjellige menyer som skal lages på kjøkkenet i kveld, hehe.

Den eldste kusinen min på fem ringte meg nemlig i går, og «samtalen» gikk slik; hei Ida! Jeg vil ha pølse i brød til middag i morgen, og Hannah vil ha fiskepinner med ris! Hade! Og Maria vil selvfølgelig ha verken fiskepinner eller pølser, og pannekaker skal visst lages til dessert uansett. Puh! Men føler på meg at jeg kommer til å være super-barnevakt.

Oi, må løpe! Tilbake senere, og da har jeg et fantastisk frisørtilbud til dere, fra min kjære frisør-Line som jeg var hos i går!

Gave til mamma.

No Comments

Leave a Reply