Uncategorized

en smule for avslappet, kanskje?

31. januar 2011

Jeg har en (sikkert mange fler) dårlig egenskap. Eller, noen vil vel kanskje se på den som god, men i dag har jeg tenkt unormalt mye over den. Og det går på å muligens være litt for avslappet. Altså, i sammenheng med gutter, i form av kjærester eller dater.

Man skal absolutt være avslappet, så misforstå meg rett. Gutter generelt liker jo ikke jenter som sitter på kanten av sofaen med partysminke på en tirsdag, er konstant på slankern og hele den pakka der, og tro meg, jeg har vært der og. Men den siste tiden har jeg liksom blitt så veldig avslappet. Sitter gjerne i pysjen, går uten sminke og setter håret opp i en dott. Hallo. Er det ikke sånt som dreper gnisten i et ekteskap?! Er det ikke noe galt når man ikke lengre bryr seg om trusa matcher BH’en og om man har påbegynnende kaktus-effekt på leggene?

Haha, æsj. Dette var en dårlig kontaktannonse for meg selv. Og ikke tro at jeg sitter her med en jungel under armene og går på do med åpen dør, but I’m just sayin. Hva er det neste?! I morgen skal jeg kjøpe nytt, matchende undertøy, glatte ut håret mitt og påspandere trynet mitt et par lag med mascara.

No Comments

Leave a Reply