Uncategorized

jeg har fått jobb i Det Nye

31. januar 2011

I dag fikk jeg telefon om at jeg har fått spaltistjobb hos Det Nye! Hoppet av glede, for en slik jobb har jeg ønsket meg lenge. Jeg skal skrive fast i spalten som heter «Siste ordet», så nå må dere løpe og kjøpe Det Nye hver måned!

Nå skjønner dere kanskje hvorfor jeg hadde en bunke med magasiner på «hjemmekontoret» mitt forrige uke, hehe. Skulle telle ord og hente litt inspirasjon, for jeg måtte så klart prøveskrive først, som en slags audition.

I løpet av denne uken skal jeg mest sannsynlig inn for å ta noen bilder av meg til spalten, både høstbilde og sommerbilde. Kommer til å trenge litt hjelp med det, tror jeg! Må jo ut og finne noen nye klær. Hvor er den personlige stylisten min?! Åja, sant det, personen finnes jo ikke.

Men uansett, utrolig gøy å ha fått den jobben! Gleder meg til å komme i gang, og det er en stor ære å få skrive for et av mine yndlingsmagasiner.

No Comments

Leave a Reply