Uncategorized

man skakke lære av sine egne feil i tjueåra

31. januar 2011

Jeg er så lite rock n roll. Og med det mener jeg at jeg er svært lite dreven på å farte rundt med promille. Nok en gang har helgen vært en god påminnelse på det, og jeg tror rett og slett jeg bare tar et hint fra kroppen min og blir avholds.

Kvelden foreløp cirka slik. Kom til Oslo, ruslet litt i byen med Christine, tok en øl på kafè og snakket om gutteproblemer, følte meg brisen, dro hjem til Christine og festet fire kilo med extensions på hodet, drakk Vodka Redbull, baksnakket med selv med taxisjåføren i en taxi fra Oslo Taxi, ankom Stratos hvor Ida plutselig var halvveis til femti år, drakk champagne, gikk rundt og så teit ut, tok en taxi videre til feil utested, kom bort fra venninnene mine og tok taxi hjem. Altså fikk jeg ikke gjort det jeg faktisk kom til Oslo for, og det var å vinke farvel til en av mine beste venninner som reiser til Mexico for å studere. Dere kan tro jeg gråt meg i søvn. Og i går, søndag, var jeg bare lei av meg selv. Skikkelig lei.

Fladen har photoshoppa låret mitt større. så KJEKT a gitt!

Bursdagsbarnet og hun koselige jenta.

Dett var dett. I går, søndag altså, spiste jeg pizza til frokost, burger til lunsj og sjokolade til middag. Det hjalp i det minste litt på kleinheten, om jeg så ikke følte meg som verdens mest freshe person.

Nå må jeg skriveskriveskrive, ha en fin mandag a.

No Comments

Leave a Reply