Uncategorized

nattprat pt 1043

3. februar 2011

God kveld – og wow! Mange som trengte et antrekk til valentines day, gitt! Men moro at dere er happy når jeg kjører konkurranser, kanskje jeg skal gjøre det mer framover.

Dagene flyr så innmari fort, til og med når jeg ikke gjør noen ting. Jeg føler at søndag blir til torsdag før jeg har rukket å blunke, og jeg vet ikke helt om det er en positiv eller negativ ting.

Jeg kom nettopp hjem fra Oslo, og har allerede pakket til å dra tilbake i morgen. Fredag morgen skal jeg jo til Det Nye og ha en fotoshoot til spalten jeg skal skrive i! Blir spennende. Folkene hos Det Nye er jo så dyktige, så de får meg sikkert til å se brukbar ut. Men spørs om jeg ikke må posere naken, for klær er det dårlig med her! Det vil si: jeg har en haug av klær jeg absolutt ikke liker, og jeg spør meg selv både titt og ofte hva jeg tenkte da jeg kjøpte dem. Håper sommeren ringer på døra snart, da er det så mye enklere å kle seg!

Har ikke så mye mer spennende å dele med dere, i grunn. Dagene går, jeg ler og gråter om hverandre, og jobber for å få et bedre og rutinert liv i nærmeste framtid. Har fått det søte bloggelivet litt opp i halsen, trenger mer innhold. Visste jo at den dagen kom til å komme, hadde bare ikke trodd jeg skulle modne så raskt på akkurat det området, hehe. Jeg vil jo fortsatt ha bloggen, men helst som «noe attåt», ikke som… Hva skal jeg si, alt?

God natt og tjue smilefjes fra meg.

No Comments

Leave a Reply