Uncategorized

vennesirkelen

3. februar 2011

Vennesirkelen er en Facebook-applikasjon fra Lypsyl som går ut på å vise Facebook-verdenen hvilke venner/bloggevenner/klassevenner du setter pris på. Dere av mine lesere som lager deres egen vennesirkel, er med i trekningen av  25 produktpakker fra Lypsyl!

1. Lag deres egen vennesirkel. For å kunne gjøre det, må dere LIKE applikasjonen på Facebook HER.

2. Velg ut vennene dere vil ha med i sirkelen. Når det er gjort blir bildet lagt i sitt eget Facebook-album. Dere kan selv velge om dere vil tagge vennene deres i bildet eller ikke, de får i såfall ikke en notification om at de er i din vennesirkel før du har tagget dem.

3. Kopier linken helt nederst i albumet på Facebook, der hvor det står “del dette bildet med alle ved å sende denne allment tilgjengelige kolbingen”.

4. Post linken i kommentarfeltet til dette innlegget.

Dette er et innlegg i samarbeid med Lilleborg.

No Comments

Leave a Reply