Uncategorized

vet ikke helt hvilken verden jeg er i

3. februar 2011

Jeg er tilbake i Oslo. Har hatt en kjempekoselig kveld, vært på en liten shoppingrunde, og på «date» på en av mine yndlingsrestauranter på Majorstua. Men hvor fjern går det an å bli. Jeg låste all bagasjen min inn i en oppbevaringsboks på Oslo S så jeg skulle slippe å drasse rundt på det i byen, og med bagasjen mener jeg alt av klær og toalettsaker som jeg trenger til fotoshooten jeg har i morgen tidlig. Er det MULIG. Er så sur på meg selv at jeg i hvert fall ikke kommer til å få sove. Oppholder meg litt utenfor byen, så jeg har ikke sjans til å få hentet det heller.

Jaja. Får gjøre det beste ut av det, da blir det opp klokka 6 i morgen tidlig og sminke seg på doen på Oslo S. Eller noe. Herregud. Jeg har i hvert fall ansiktsmaske og nøtter å kose meg med, og nå skal jeg vie min oppmerksomhet til TV’en.

Mmmm! Maten på Sushi&Wok på Majorstua (rett ovenfor Colosseum) er helt fantastisk. Spiste der veldig ofte da jeg bodde i Oslo, og må si jeg savner stedet ofte. Navnet på restauranten sier vel sitt om hvilke delikatesser de serverer, hehe. Prøv meny nr. 28, den på bildet. Stekte nudler med biff og scampi. Himmelsk!

Akk, mobilbilder. Det får gå. Den sprayen er en bronzespray (selvbruning) jeg har kjøpt på HM. Testet den for over et år siden da jeg skulle gi den ut i julekalenderen min her på bloggen, og ble så glad i den at jeg har fortsatt å kjøpe den etterpå. Lukter på grensen til godt i motsetning til mange andre slike produkter, og det skal mye feilspraying til før det blir skjolder og flekker. Og som dere kan se har jeg nå vært utro mot Nøttefabrikken! Fant nemlig masse spennende nøtter fra Sørlandschips. Ante ikke at de drev med sånt, men det skal bli spennende å se om de slår min faste følgesvenn, Nøttefabrikken.

Okei, det var alt fra meg for i dag. I morgen trekker jeg vinneren av Nelly-konkurransen! Må bare komme meg gjennom en fotoshoot uten sminke og klær, goooo naturell!

No Comments

Leave a Reply