Uncategorized

tur retur oslo

5. februar 2011

Åh, nå begynner jeg å bli lei av å ta tog, dere! Oppdaterer siden med nylig publiserte leiligheter i Oslo hele tiden og håper på å finne noe som passer meg snart. Men alle de spennende tingene som skjer i Oslo er så absolutt verdt togturene, så misforstå meg rett!

I dag hadde jeg en skikkelig bedriten morgen. Våknet klokka halv seks av iPhonens fiendtlige røst, og håpet så vanvittig sterkt at det var et halvbløtt mareritt at jeg hadde glemt all bagasjen min på Oslo S. Men neida. Det var bare å kaste seg rundt (etter og en halv time med slumring, så her overdriver jeg kraftig), og komme seg til byen. Med upussa tenner og sveisen på snei. Jeg fikk tak i bagasjen min, og kastet meg i en taxi til Nydalen, hvor Det Nye holder til.

Ikke særlig stas å komme buldrende inn der med to bagger og en stor pose, og etter utseendet å dømme må det ha sett ut som om jeg hadde sovet utenfor for å rekke «åpningstiden». Men så fikk jeg låne et bad og malt meg litt i trynet før jeg ble møtt av superkoselige Hedda i Det Nye, og da ble dagen fort bedre. Kjente at jeg ikke er helt bekvem med å stå foran et kamera på den måten uten fire kilo løshår og proff makeup, men det ble ganske brukbart altså!

Selv om noe av det mest slitsomme jeg vet om er å omgås mennesker som hele tiden påpeker sine egne feil, klarte jeg ikke helt å dy meg i dag. Ææ, jeg har store armer, ææ, jeg ser ut som en firkant, ææ, kan dere gjøre puppene mine mindre i photoshop, ææ, jeg har så kort hår, ææ, dere må fjerne det der i panna mi. Jaja, det er vel en del av det å være jente. Å påpeke sine egne «feil» før andre legger merke til dem, selv om folk ikke tenker over dem en gang? For å si det slik. Om noen legger merke til at du har to centimeter for mye på overarmen, er det som oftest fordi du først har påpekt det selv. Nyttårsforsett for neste år: slutte å påpeke mine egne småfeil.

Jeg er tilbake i Tønsberg allerede. Følte meg som en femåring høy på sukker, hoppet nærmest rundt på toget fordi jeg var så lei av å sitte og se ut på den vakre naturen som ser lik ut hver gang. Personen jeg hadde med meg satte ned foten da jeg begynte å synge. Herregud. Gi meg et privatfly, da! Tur retur Oslo, ikkeno stress.

I kveld sitter jeg barnevakt. Har laget taco, stekt vafler, sett en rekke fargerike show på NRK Super og spilt Nintendo DS. Nå ligger de to prinsessene og sover, som et resultat av min høytlesning fra Peter Pan. Leste hele boka, dere trenger ikke å påpeke hvor tynn, eventuelt innmari tjukk den er. Bildebok.

Nå skal jeg snart hoppe til køys, kusinene mine har fått streng beskjed av sin far om at de ikke får lov til å vekke meg før klokken syv. HÆ?! SYV….?! Så da regner jeg med at det blir som forrige gang; sette mat på bordet, skru på TV’en, pakke dem inn i dyna og liste seg tilbake til sengs. Fascinerende hvilke mirakler en TV kan gjøre når det gjelder barn. Takk til NRK Super, og takk for i dag.

… Må legge inn tatt-akkurat-nå-bilder. Jeg tar jo tross alt bare ansiktsmaske for å blogge det.

Ps. Har valgt ut vinnere av Nelly-konkurransen! Legger det ut i morgen. Og ikke bekymre dere for at kommentaren deres ikke har kommet med, jeg har bare ikke hatt tid til å godkjenne kommentarene enda! Har på kommentar-godkjenning for at jeg skal få lest hver eneste kommentar. God natt!

No Comments

Leave a Reply