Uncategorized

varmelampesommer

5. februar 2011

Vi endte opp på Tønsberg-brygga for dagens lunsj. Med to av mine favorittmennesker, en italiensk pasta og varmelamper, var det jo nesten som sommer. Eller, det var kanskje litt å ta i. Men hadde det ikke vært skøytebane på vannet, og hadde ikke sola gått ned så tidlig, hadde det ikke vært så langt i fra.

Jan Mehlum satt rett ved siden av oss. Åh, blir så starstruck! TV-tryner og autotune-artister bryr meg midt bak, men når jeg møter på folk som har skrevet bøker jeg liker syns jeg faktisk det er stas. Sært.

Med besteste Maria.

Nok en rolig lørdag i kveld, jeg digger det! Lillebror kommer på besøk til oss og skal lage burgere. Hjemmelagede burgere får gå, det er tross alt en god del sunnere enn de fra Mc Donalds. Og så skal jeg selvfølgelig se Torsdag kveld fra Nydalen! Plager meg at det har begynt å gå på lørdager, det er jo ikke helt logisk. Men men, lørdagskveld skal det i hvert fall bli, med grønnsaker i stedet for snop. Ha en fin lørdagskveld, kjære lesere!

No Comments

Leave a Reply